Adsense amazon aynı sitede birlikte kullandım 1 sene bu iki firma zaten en büyüğü. Amazon spam şirketi değil hatta adsense onaylı siteyi amazon daha kolay onaylıyor illegal bir durum olmadığı belli olduğundan. Bazı ekler yapayım; Amazon reklamlarına elle fiyat gimeyin reklam kodu neyse onu kullanın. Metin reklamı yapacaksanız Amazon ifadesi geçmesin bunu istemiyorlar. Sitenizi hemen değil 3 satış yaptıktan sonra inceleyecekler ve bot değil gerçek bir çalışan bu incelemeyi yapıyor. Burada baktığı şeyler demin dediğim fiyat yazmaması, disclamier olması (bu sitede amazon affiliate yapılmaktadır vs diye matbu bir yazı), çocuklara yönelik bir site olmaması, ve sitede en az bir adet amazon reklam kodu olması. Başarılar.
hocam ben site için çalışma yapmayı düşünmüyorum yalnız. direkt amazondan linki alıp pinterest üzerinde pinleme yaparken oradaki linklere gömmeyi planlıyorum çok sayıda hesapla onbinlerce pine. siteyle işim yok yani sadece sitenizi girin dedikleri için ekledim.
edit. bundan da vazgeçtim site eklemedim sadece pinterest ana hesabımın linkini ekledim. bakalım nolcak.