mysterio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostlar Selamlar,

Yaklaşık 5 gün önce bir web sitesi satın aldım teknoloji üzerine site zamanında aylık güzel kazançlar sağlamış domain otoritesi şuanda 10, DA PA 10-30 ve domain yaşı 3 yıl gibi istatislikleri var. Daha önceden günlük +1k gibi hit getiriyorken sahibi işe başlamasından dolayı hiç içerik girememiş ve yaklaşık site 3-4 aydır boşta duruyor. Siteyi alır almaz ilk işim yoast'tan rank math'e geçtim yeni içerikleri hızlı bir şekilde girmeye başladım. Kendim içerik konusunda yıllardır deneyime sahibim site şuanda günde +100 organik hit çekiyor. Oda belli başlı içeriklerden... Eski içeriklere bakınca 10 içerikten 8ini boş içerik gibi görüyorum. Amacım da bu içerikleri silmek ve yeni kaliteli içeriklerle doldurmak. Sizce bu içerikleri silmeli miyim? Silmeliysem nasıl bir düzende silmem gerek. Bu konuda önerilerinize açığım. SEO Açısından nasıl bir yol izlemem lazım. Şimdiden yorum yapan yapmayan herkese teşekkür ediyorum.
İçerikleri birleştirebiliyorsanız (ilgiliyse) daha kapsamlı bir içerikte (aralarından en çok trafik alan URL'i kullanıp) 301'leyin. Eğer muadili yazılmayacak, güncellenmeyecek ve kaldırmak istiyorsanız 410 Gone kodu döndürüp iç linklemeleri kaldırın. Bu kadar basit