Öyle efsunlayıcı, büyücü, cinci kişilere kaç kez meydan okudum.
Sonuçta hiç birisi hayatıma etki edemedi, edemez de.
Burdan da duyuru yapayım yiyorsa büyü yapsınlar.
Bu tarz şeyler gerçek olsa ülkeler silah sanayisine milyarlarca dolarlar akıtmaz, hindistan ve araplar dünyaya hakim olurdu.
Geneli toplumsal hurafe ve toplum baskısıyla insan psikolojisini manüpüle etme çalışmaları başka bişey değil.
Yabancılarda secret denen mevzu var.
Koyuyo istediği şeyin fotoğrafını karşısına sürekli bakıyor, sürekli aklını o almak istediği şeyle meşgul ediyor.
Adamlarda alım gücü denen birşey var, istiyolarsa çalıştırıp biriktirip alabiliyolar.
Sende olanı sana koyup Rhonda Byrn zengin oldu
İnancında huzur buluyosan oraya git, ama inancın sana huzursuzluk veriyorsa ordan git.
Kızıl elma.
Ne Güzel bilgiler. Sanırm huzur bulduğum yere gideceğim artık kesin kararımı verdim. Teşekkürler yorumunuz için.
Büyü konusuna gelince '' Derler ki büyü haktır. Peygamber efendimizin zamanında bile varmış ve devam etmiş. Etrafımızda çok duyarım bu tarz şeyleri hatta bu konuyla ilgili sorunları düzeltenleri vs. Bunlarda kafamdaki düşüncelerin içinde şu anda. Bu konuyu kime anlatsam büyüden bahseder.
Ev ile ilgili kendinizde rahatsızlık yaratan konu ne önce bunu tespit edin.
Atıyorum banyosunu, mutfagını şeklini sevmiyor olabilirsiniz. Mobilynız, duvar renkleri, düzen vs herhangi birşey sizi o evde mutsuz ediyor olabilir.
Evinizin cephesi, doğal havalandırma ve güneşe göre konumu vs herşey psikolojik etkilere sahip olabilir.
Sorunlarınızı tespit etmede, eski evle kıyas yapabilirsiniz. Sizin için öncelik o evin sorununu tespit etmek. Sonrası çözüme kavuşur birşekilde.
Atlatamazsınız evi kiraya verip kendinizde kiraya geçin. Bir süre sonra bu sorun evliliğinize de yansır yoksa.
Evin en büyük problemi küçük olmasıydı. Bunun için birçok şey yaptım ve düzelttim. Şu an ev kafamda istediğim noktada ama yine yaşadıklarım değişmedi.
Bunu birçok arkadaş bu konuda yazdı. Bunu muhakkak denemeyi düşünüyorum. Uygulamalı olarak. Zaten bu durumum için ilerleyen günlerde tekrar bir konu açacağım.