Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel bir hobi benim de çok dikkatimi çeker örümcekler. örümcek beslemeyle ilgili bana da yardımcı olabilir misiniz? yani nasıl beslenir hangi türle başlamak lazım hangileri zehirli hangileri zararsız falan gibi.
Tabii ki istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz pmden sorularınızı sorun hepsini cevaplayım

Behrem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Like most New World tarantulas, they kick urticating hairs from their abdomens and their back legs if disturbed, rather than bite. They are only slightly venomous to humans and are considered extremely docile, though, as with all tarantulas, their large fangs can cause very painful puncture wounds, which can lead to secondary bacterial infection if not properly treated and allergies may intensify with any bite. "

Hocam wikipediadan alıntı, insanlar için zehirli değil ama ısırıyorlarmış, dişleri büyükmüş delinmeli yaralanmalara neden olabiliyorlarmış Bunları göz önünde bulundurdunuz mu Elinize filan almıyorsanız sıkıntı yok ama ilginç bir hobi
Hocam bir çok tarantula türü insanlar içinde zehirlidir. Özellikle ağaç türleri ve bazı agresif türler. Zaten bunları yeni başlayan kimse için önermezler(ki 2-3 yıllık tecrübe sahibiyim). Smitihi türü çok agresif bir tür değildir o yüzden yüzümede koysam bana bişey yapmaz (tabi tüylerini döküp beni kaşındırmak dışında )
Ama düşündüğünüz için çok teşekkür ederim