İlaç ile birlikte terapi aldınız mı? almadıysanız öneririm ilaç zaten çözüm değil sadece yardımcı bir araç
Hiç denemedim hocam.
feng shui deneyin. evlerdeki enerji yapısı sizi olumsuz etkilemiş olabilir.
hiç ummayacağınız komşu ve akrabalar nazar edebilir. belki evde muska vs vardır
Evin heryerine baktım. Halada bakıyorum. Birşey bulursam haber vereceğim forumada.
Öncelikle umarım bu durumdan hemen kurtulursunuz.
Bizim bi akrabada da böyle oldu. onun eşiyle de sorunu oluyordu. Yeni eve geçtikten sonra oluyor bu olaylar. 1-2 derken artık gına getirmeye başlamış. Bunlarda bir hocaya danışmışlar. Aldıkları ev ikinci el bi ev daha önce sıkıntılı insanlar oturmuş.. Neyse hoca eve gelmiş bakınmış işte, evin giriş kapısı büyülü çıkmış. bu kapıyı imha edin rahatlarsınız diye söylemiş. şimdi kapı da kapıymış çelik nerde nasıl imha edecen diye sormuşlar hocaya. Hoca da sakın bir başkasına satmayın başka biri kullanırsa onlara sıkıntı olur demiş.
Kapıyı değiştirmişler sorunları ortadan kalkmaya başlamış.. Kapıyı da en son bildiğim bi bodrumda parçalayacaklardı...
(bu arada bu büyü gibi işler sadece kağıda yazı yazmayla olmuyormuş, sıvı bişeye okuyup dökenlerde varmış.)
Evet biliyorum hocam. Domuz yağı vs dökenlerde oluyor. Gerçekten bu durum beni korkutuyor böyle birşey varsa en kısa sürede çözeceğim.