1- Nasip olayı. Şansını çok zorlama biraz dinlen.
2- Benzer olayı ben yaşadım. 3 sene önce Kışın şuan oturduğum evi alacağım. Emlakçıyı arıyorum her yer kar buz şuan gelemem (Bursada senelerdir kış olmaz). Bir daha aradım ben seni götürürüm dedim, şuan gelemem işlerim var dedi. Anahtarı bırak eve bakayım dedim en azından içini görelim. Yok olmaz dedi. 1 hafta oyaladı.
Bende bastım gittim apartmana . Komşulara soruşturdum ev sahibine ulaştım komşuda emanet anahtar varmış. Girdik içeriye sonunda. Tadilat istiyordu ama konumu çok güzeldi. Ben adamla anlaştım bir baktım tapuda emlakçı ayrılmıyor peşimden. 6 bin TL para istiyor. Ben o parayı ev sahibinden kesmiştim durumu anlattığım için ve ev sahibi ile emlakçı aile dostu olduğu için devreden çıkaramadı.
Emlakçıya şunu dedim " Bu 3 bin TL yi sok cebine itiraz edersen 3 bindende olacaksın."
Geçen ayda BİGA dan tarla alayım dedim. Emlakçı müthiş tarla yok şudur budur konumu çok güzel cart curt ne ekersen çıkar büyür verim alırsın felan.. Arkadaş var orada bir baktırdım. Düz çayır.
Malesef değişik insanlar var. Kapora felan vermeyin kimseye. Selametle.