Tavsiye ve bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben 70 kiloyum zayıfım da yağ yok gibi bir şey vücudum da hoca onun için o kadar fazla demiş olabilir mi yağ olmalı ki kasa donustureyim
Hayır dostum, 300 gr protein sana fazla, fazlası da zarar verir böbreklere kısacası. Bu yağ kasa dönüşmez, ağır antrenman girersin sporda olan yağı yakarsın ztn fit vucudun ortaya çıkar. elbette sadece protein ve karbonhitrat almayacaksın ki yağ zaten almış oluyorsun ayrıca (zeytin yağı, hindistan cevizi yağı, tere yağ gibi) yemeklerde kullanmayacak mısın sen ? eee protein uzerine bu yağları da ekle bakayım sen? sen 140gr protein alacaksın geri kalan kalori açığını karbonhidrat ve yağlardan tamamlayacaksın. nasıl 140 gr proteinse karbonhidrat ve yağında hesabı yapılacak yoksa yerinde sayarsın yıllarca. (Herkesin yaptığı hatada budur.)
Kilo alman gerekiyor anladığım kadarıyla senin günlük alman gereken kalori var, günlük +500 fazla kalori ekledin mi kilo alırsın. Karbonhidratdan alacaksın onuda (70 kilo bir insanın 2000 kalori alması gerekiyorsa kilo almak istiyorsa 2500 alacak, zayıflamak istiyorsa 2000 altını alacak)
Ayrıca Protein tozu felan kimseye öldürmez, bilinçli kullanılan hiç birşey öldürmez. spor hayatından bir 6 ay geçsin sonra kullanılmasını öneririm, bilgisiz insanların boş yorum yapmasıdır. Protein tozu kısacası, sen bugün et tavuk yedin 140gr protein alacaksın ya? 100 gr aldın diyelim et veya tavuk yok yada paran yok işte devreye protein tozu giriyor. 40gr proteini o tozdan alıyorsun.

o yüzden doğal yollardan alırsan toza gerek yok diyorlar. protien tozu öyle insanı devleştiren bir şey değil anlayacağın adı üstünde gıda takviyesidir.
Reklam değildir. Zamanında bende çok hata yaptım yol gösteriyorum. Hoca çok önemli 2 yıl geriden sayacağına 6 ayda o 2 yıldan daha iyi sonuçlar çıkaranlar var. Online uygun fiyatlı, hoca lazım olursa tanıdığım bilgili biri var aracı olurum senin için, birlikte çalışırsınız seni yönlendirir her konuda. bende çalışıyorum kendisiyle, pandemiden dolayı bu aralar gidemiyorum gerçi ama el mahkum 1, 2 aya devam edeceğim düğün yaklaşıyor, fizik önemli hocam

(özledim sporu)