Bundan 5 sene önce aynı yerde çalıştığımız bir abi vardı. Yaşadığı yerde komşuları vs ona nazar değdiriyormuş. "Arkadaş, eve bir poşetle gelsem ona bile nazar değiyor." diyordu. Ben yüzüne karşı bir şey demedim ama içimden gülüyordum. Tabii kendi tüm hayatım berbattı ama unuttum. O anda çalıştığımız yerde 1500 usd maaşımız vardı, geçici iş. Benim için çok çok iyi.

*** arkadaş orada işimiz bitti, benim lanetli hayat yine olumsuzluklarla devam etmeye başladı.
Ben ona gülüp geçiyordum ama insanın her işi de ters mi gider...
Çalışmaya başka ülkeye gittim 3 ay sonra dizimden menisküs oldum. 2 yılda zor zor iyileşti. Zar zor asgari ücretli iş buldum bin tane sıkıntı. İşsiz geçen onca ay. Sonra yine iş buldum yine olur olmaz dertler.

Bazı olaylar, diğer insanların bilerek sizi ezmek için yaptığı kötülükler, bunlar açıkça belli. Ama hiç olmadık yerde olmadık musibetler yaşıyorsun bilimsel açıklaması yok. rastlantı desen rastlantının böylesi...

Şöyle bütün hayat çizgimi ortaya koyuyorum sanki lanetlenmiş gibi bir şey. Hani dabbe filmlerinde geçer ya, evine muska koyarlar, cinler tüm hayatını mahveder. Onun gibi bir şey.

Bunu aynen yaşayanların sayısı hiç de az değil. Sayısız cinci hoca ile biyoenerji uzmanı bu tür durumlardan servet yığıyor. Tvde hocala sorulan sorularda cin muska musallat konuları iyice çoğaldı.

Aslında konuyu buraya çekmek istemezdim ama demek istediğim şu, çok sayıda insan böyle sıradışı bir şekilde sorun yaşıyor. Sorunlarına hiçbir şekilde çözüm bulamıyor. Ve en sonunda dol4ndırıcıların tuzağına da düşüyor. çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor.