Kesinlikle ne olursa olsun bilgi güçtür elde etmek zordur ama bu kadar bencillik bence kötüdür. Aynı vatanın bireyleriyiz aynın belkide aynı şehrin vatandaşları belkide aynı dinin mensuplarıyız ki böyle olması hepimiz için üzücü bir durum ( bunun açıklamasını ben yapamam ama birazcık bu konularla ilgilenen insanların aklına Hz.Muhammedin bir hadisi illa ki aklına gelecektir.) Sizden istediğim siteniz değil sizden istediğimiz sitenizin geliri değil size yapacağımız şey düşmanlık değil. Şahsen ben bilgi edindiğim zaman ücretsiz paylaşmayı sevenlerden birisiyim neden ? Ben o zorlukları çekmedim mi o bilgiyi alana kadar ben o derdin içinde sürünmedim mi ? Ben bunu başkasına yaptıkdan sonra ileride edineceğim edinmeye çalıştığım bilgilerde aynısı bana yapıldığında ben ne hissedeceğim bu hayat bu yaşam empati yaşamı birazcık herkes empati yapıp birbirini düşünse bu hayat herkes için anlamlı kılınacak. Yanlış anlamayın fikriniz sizin bunu ticariye dökmek sizin bileceğiniz bir iş ama bilemiyorum bana siz ve başka insanların yaptığı bu şey doğru gelmiyor. Paylaşmak güzelken neden paylaşmamak hep bu soruyu sormuşumdur insanlara. Bu bir intikam meselesi mi yoksa zamanında size yapılan şeyleri başka insanlara yaşatıp içinde ki o negatifliği boşaltmak mı ? Bilemedim bilemiyorum hiç bir zamanda anlam veremiyorum.
Not: Bu yaz çıkaracağım kitabımın içinde ki bir kısımından aldım ve burada ettiğim gözlem sonucu harmanlayıp sundum.