Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Meb nasıl güvenebilir hocam ? yüzbinelrce çocuk ev okul mu yapacak ? aileden kapar getirir , dışarıda cafede gezecekelr kapacaklar. Dünya çözemedi sen MEB in çözmesini bekliyorsun resmen. Size Tavsiyem göndermeyin. Çalışacağı varsa evde videolarla da öğrenip çalışır geçer. Çalışacağı yoksa okul fayda etmez.
öncelikle bu yorumunuz için sizi tebrik ediyorum,arkadaşın dediği gibi dünyanın liderleri çözemezken nasıl bir mantıkla Milli Eğitim Bakanlığını Suçlarsınız Anlamadım?,orada özellikle belirtiyorki Göndermesenizde yok sayılmayacaktır,size bırakıyoruz diyor okulları açsalar bi dert açmasalar bir dert arkadaş adamlar ne yapsa suç oluyor nasıl bir mantık yürütülüyor çözemiyorum,arkadaş yorumundada belirtmiş çocuğunuz veya bir başkasının çocuğu dışarlarda gezdi dolaştı,cafelere gitti,arkadaşlarıyla oynadı ve kaptı getirdi bunu MEB nasıl engelleyebilir ki,dünyada daha engel olan çıkamazken gerekli titizliği ve önlemi alıyolar buna eminim.Ve Size Bir Tercih Sunuluyor Gönderip-Göndermemek size kalmış göndermeyip evde uzaktan eğitim ile dersine devam edebilir.