Eğitimi Aldım.
Çok değerli bir insanla tanışmış oldum.
Forumda SEO da iyiyim diyen, iyi olduğunu zanneden çoğu kişiden eğitim aldım.
(Biliyorsunuz bir konuda çok iyiyim demek sizin sonunuzu getirir. Özellikle SEO gibi önemli bir konuda ben iyiyim diyemezsiniz. Hergün kendinizi güncellemeniz gerekir.)
SEO ile ilgili içeriklerde, doğruluğu konusunda forumda da üzerine tartışılan bir çok konunun aslında yanlış olduğunu bu eğitimde görüyorsunuz.
Peki bu eğitimde verilen bilgilerin doğru olduğunu nereden biliyorsunuz? ..diye soracak olursanız. Eğitimde, Hepsinin bilimsel araştırmaları, ayrıntıları önünüze koyuluyor.
Kısacası
"SEO Mühendisliği" nedir? Onu öğrendim.
Eğitimin bedeli 100

değil 10000

olması gerekirdi diye düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim.
.
Tanıştığıma ben de çok memnun oldum. Forumda çok değerli dostluklar edindim bence bugünkü eğitimin en büyük kazancı sizin gibi birisinin dostluğunu kazanmak oldu.
Eğitim 4,5 saat sürdü ve ben çok keyif aldım. Sizin gibi dikkatli birisine eğitim vermek gerçekten beni çok mutlu etti.
Bir şeyi biliyorum diyebilecek en son insanlardan birisiyim. Özellikle söz konusu SEO ise kimseyi kandıramam.
Ben bu eğitimde sadece doğru bilinen yanlışları, bilimsel çalışmaları, konu hakkındaki değerli kaynakları bir araya getirmeye çalıştım.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.