Herkese iyi forumlar dilerim,

Ortalama 10 senedir İsimtecil'in müşterisiyim, sürekli aktif domainlerim ve hosting paketim var + bir çok müşterim ve arkadaşımı da buraya müşterileri yapmışımdır.

Geçen sene yeni domain alımlarında indirim istedim: "Domain ücretleri ana kayıt firmaları ile yapılan anlaşmalara bağlı belirlendiği için domainlerde indirim işlemi yapılamamaktadır." bu yanıtı verdiler tamam ısrar etmeyim dedim.

İkinci kez geçen gün bir indirim daha istedim: Eski ve sürekli aktif olan bir müşteriyim biliyorsunuz diyerek; bu sene dolar yükseldi domain süre uzatmalarında indirim yapıp yardımcı olur musunuz dedim, gene aynı cevabı verdiler.

Şimdi ana kayıt firmaları indirim yapmıyor ( !? ) hadi buna tamam diyelim, peki İsimtescil eski ve sürekli aktif olan müşterilerine kendi kasasından, sene de bir defa veya arada sırada yardımcı olmak için indirim kuponu sağlayamaz mı?

Bence bunu yapabilir diye düşünüyorum ödeme yaparken belirli bir indirimi kupon olarak sağlayabilir?

Sizin düşünceleriniz nedir?

Dipnot: Tavsiye edeceğiniz bir firma olursa yavaş yavaş geçiş yapmayı da düşünebilirim.