digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umut Köse seni tanımıyorum ama forumda açtığın bir çok konuya denk geldim.
Bir konunda gazetecilik eğitimi gördüğünü yazdığın için dikkatimi çekmiştin çünkü ben de gazetecilik mezunuyum.
Ama senin içerik kaliten maalesef beni ciddi anlamda hayal kırıklığına uğrattı.
Çok az mı kitap okuyorsun yoksa yazılı anlatım konusunda yetenek eksikliği mi var bilmiyorum.
Bir de yazdığın bir kitap mevcut.
Bu kitap elime geçmedi ama kitap yazdığını forumda ilk paylaştığında, bloğuna girip bakmıştım ve yazılı anlatımının çok zayıf olduğunu görmüştüm.
Kendini blog yazarı, kitap yazarı, profesyonel içerik üreticisi olarak görüyorsun ama maalesef tüm bu konularda başarısızsın.
Bu konu içinde yazdığın metni örnek vermeyeceğim ama bloğundan 3 hafta önce yayınladığn bir konudan bir paragraf yayınlıyorum.

Maalesef bu işi profesyonel olarak yaptığını söylüyorsun ve diğerlerini başarısız olarak görüyorsun ama senin metinlerin de gazetecilik öğrencisi için gerçekten büyük hayal kırıklığı...
Ne çok çekemeyen, rahatsız olan varmış Bir blog yazısı ile işi kalitesiz yaptığımı iddia ediyorsunuz. Ne kitabımı okumuş ne yer aldığım kurumsal işlerden bihabersiniz ama eleştiri oklarını üzerime çekerek itibarsızlaştırmayı da gayet iyi yapıyorsunuz. Siz gerçek duayen bir gazeteci olmuşsunuz hocam Şakşakçılarınız ve piyasanın içinden geçen dostlarınız ile birlikte başarılar.