umutkosse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefondan yazdığım için imla ya da anlam bozukluğu olması gayet normal. Burada bahsedilen konu bambaşka, sizin bahsettiğiniz konu birini vurmaya çalışmak.

Amaç ne anlamadım sizin gerçekten O kadar yazıdan bunu mu çıkardınız? Buradan da prim kovalamaya devam edin siz hocam prestijiniz artar.
Umut Köse seni tanımıyorum ama forumda açtığın bir çok konuya denk geldim.
Bir konunda gazetecilik eğitimi gördüğünü yazdığın için dikkatimi çekmiştin çünkü ben de gazetecilik mezunuyum.
Ama senin içerik kaliten maalesef beni ciddi anlamda hayal kırıklığına uğrattı.
Çok az mı kitap okuyorsun yoksa yazılı anlatım konusunda yetenek eksikliği mi var bilmiyorum.
Bir de yazdığın bir kitap mevcut.
Bu kitap elime geçmedi ama kitap yazdığını forumda ilk paylaştığında, bloğuna girip bakmıştım ve yazılı anlatımının çok zayıf olduğunu görmüştüm.
Kendini blog yazarı, kitap yazarı, profesyonel içerik üreticisi olarak görüyorsun ama maalesef tüm bu konularda başarısızsın.
Bu konu içinde yazdığın metni örnek vermeyeceğim ama bloğundan 3 hafta önce yayınladığn bir konudan bir paragraf yayınlıyorum.

Alıntı
Adım Adım Şahıs Şirketi Kurma – Türkiye de son yıllarda dijital işlerin artması ile birlikte Vergi Daire Başkanlıkları geçmişe dönük ve yeni yıldan itibaren internet üzerinden elde edilen gelirlerin vergilendirmesi noktasında yeni yürürlükler çıkarttı. Bu noktada internet üzerinden gelir elde eden herkesin fatura kesmesi ve vergi vermesi zorunluluğu yer aldı. Bu noktada ise internet üzerinden gelir elde edenler mali müşavirlerle uğraşmamak adına tüm işlemleri kendileri adına yürüten Mükellef şirketiyle çalışmak istemektedirler.

Maalesef bu işi profesyonel olarak yaptığını söylüyorsun ve diğerlerini başarısız olarak görüyorsun ama senin metinlerin de gazetecilik öğrencisi için gerçekten büyük hayal kırıklığı...