BianAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
N11 Trendyol Hepsiburada Gg Amazon gibi yerlerde satıyorsanız entegrasyon işinizi rahatlatır. Misal bizim hesap hepsine ücretsiz entegrasyon veriyor. Bir fatura için harcadığım süre 5 sn.

Faturayı paket içine değil paket dışına koyun. Kargo cebine. Çünkü yasal olarak işlem bu şekilde. A5 kağıda çıkarın ve dış kısma koyun. E arşiv olduğu için zaten müşteriye mail de gidecektir.
İnstagram ve kendi sitemden satıyorum.aynen paket dışına koyuyorum. A4 de çıkarıyorum suanlik a5 uyumlu bir yazıcı lazım. Tek tek bu portaldan imza vs ugrastirmasi yorucu biraz.

Profesor112 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhangi bir problem yok faturana müşterinin cep numarasını yazarsan aksilik durumunda muhasebecinin işini kolaylaştırırsın. Yinede tc girmek daha iyidir. Ben sitemden alışveriş yapacak herkese TCyi zorunlu kılıyorum fakat yanında (Fatura İçin) şeklinde bir not var. Böylelikle müşterilerin güvensizliği kırılıyor. Yine vermek istemeyen 123456789 gibi sallıyor zaten o durumda da numarayı faturaya yazdığım için muhasebecim gerçek tcsini sonradan öğreniyor. Bu anlattığım çok nadir oluyor.
Müşteriler tc vermiyor bende bu zamana kadar yuzlerce alışveriş yaptım bende vermesim nerdeyse hiç. Hepsiburada gg n11 trendyol onlarda istemiyor tc bizde istemesek sorun olacağınını zannetmiyorum