OAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, aynı sıkıntıları ben de yaşadım paytr de sadece isim soyisim ve cep telefonu numaraları paylaşılıyor müşterilerin. Sırf bu yüzden e-faturadan yararlanamıyorum. Elimle tek tek kesiyorum, fatura kesmek için 1tl bile ödeme yapsa müşteri o müşteri adına 1tl'lik fatura kesmek zorundasınız, ve müşterinin tckimlik no gibi bilgileri ellerinde olmadığı için elle kesmek dışında bir çözümü yok maalesef.
Hayırlı çalışmalar (:

*E fatura otomatik kessin diyen arkadaşlar için de e-faturada tc kimlik zorunlu tutulur, paytr shopier gibi epos sistemleri tc kimlik almaz, o yüzden e fatura paytr üzerinden kullanılamaz
Efatura:
Hocam Paytr sadece ödeme alma kurumudur. TC Kimlik Numarasını sizin satışı yaptığınız sistemden almanız lazım. Kaldı ki TC kısmına eğer yoksa 111111111111 yazarak işlemi tamamlayabilirsiniz. e-Arşiv Fatura keseceksiniz zaten bireysel kullanıcılara. e-Fatura Firmadan Firmaya kesilen faturalarda önünüze çıkar ve temel olarak zaten Vergi Numarası vardır o firmaların.

Ben şuan e-Fatura / e-Arşiv müşterisiyim. Bizimhesap sistemişni kullanıyorum ve Paytr den ödeme alıyorum.

Müşteri siteye girer, Bilgileri bırakır, Alacağı ürünü alır, Ödemesini yapar, Paytr ödemeyi alır, Bana aktarır, Sitedeki veriler Bizimhesap sistemine düşer, Faturası gönderilir.