Çok teşekkür ederim böyle bir açıklama arıyordum beni tatmin edecek. Evet yukarda yazan arkadaşlardan daha ucuz bir sağlayacıya sahibim zaten onlarada ilgileri için teşekkür ederim.
işte ben daha da maliyeti ve fiyatları düşürmek için Mehmeti arıyorum ama ona sağlayacak o kadar siparişim olmayacağı içinde şu an ki sistem daha mantıklı. Çok sağolun tekrardan
Çokta gerek yok hocam Mehmet'i aramanıza. 25000 sipariş getiren panel ile aynı fiyatı verdi diyelim, bu seferde yüklü bakiye atmanızı isteyecektir.
Sağlayıcılar biraz öyle çalışıyor. Taksi gibi düşünün, kısa mesafeye gitmiyorlar.
Sizin sağlayıcı olmanız içinde üç yöntem var, hızlıca üstünden geçeyim.
İlki havuz sistemidir. Bu sistemde ücretsiz takipçi kasma sitesi kuruyorsunuz ve sitenize insanlar 50-60 takipçi kazanmak için Instagram hesaplarıyla giriş yapıyorlar. Sizde bu hesapları kullanıyorsunuz. Bunun için ciddi bir seo yatırımı gerekir. Yani ücretsiz takipçi gibi Google aramalarında ilk sırada olmak gerekir.
Tabii Instagram'ın sık sık yaptığı güncellemeler sebebiyle bu yazılımlar genelde bozuluyor.
İkincisi bot takipçidir. Bu yöntemde bot açıcı programlar sayesinde istediğiniz şekilde bot hesap açabilirsiniz. Bu bot hesaplarıda farklı bir yazılım ile yönetebilirsiniz. Bot açıcı programlar kiralık satılıyor genelde ve çok yüksek fiyatlı oluyorlar.
Üçüncüsüde çekiliş takipçisidir. Bu öbür yöntemlere göre daha yeni ve daha sakin bir yöntem diyebiliriz. Kendinize çekiliş sayfası oluşturuyorsunuz ve Çağrı Taner, Enes Batur gibi fenomen çekilişlerine katılarak sayfanıza kitle getiriyorsunuz. Kendi sayfanızda da çekiliş yaparak günlük olarak 50-100 civarı kişiye takipçi gönderebiliyorsunuz.
* Gelen kitleler kısa süre sonra etkisini kaybetmeye başlıyor. Sık sık fenomen çekilişlerine girmeniz lazım.