Herkes ne kadar yalancı olmuş?
Hocam şu anda burada sitesini yazan kimse sağlayıcı değil. Forumda kimse sağlayıcı değil. "Çekiliş takipçi / Türk beğeni hariç."
Türk beğeninin sağlayıcısı Mehmet diyelim. Size bu Mehmet'i kimse söylemezde hadi bir şekilde bulduğunuzu kabul edelim.
Mehmet günlük 25000 tane sipariş getiren xxx paneline 1 TL'den bu hizmeti veriyordur ve xxx paneli size 1.5 TL'ye satıyordur.
Kolay kolay 25000 sipariş Mehmet'e getiremeyeceğiniz için size 2 TL'ye vericektir.
Bu bağlamda 1,5 TL'ye Mehmet'in aracısı olan xxx panelini kullanmak daha mantıklı.
* Siz sağlayıcı olmak istiyorsanız ilk başta 40000-50000 TL gözden çıkarmanız lazım. Ciddi uğraş, kaybedilebilecek paralar, sabır gerekli tabii bu süreçte.
Kısacası hocam SMM'nin mantığı odur yani. O ondan o ondan alarak zincirleme bir şekilde herkes kazanır.
Not: yukarıda yazan kimse sağlayıcı değildir. Ona çok sinir oldum. Göz göre göre insan kandırıyorlar.
Kendi çekiliş sayfalarım var, onlar aracılığı ile %100 Türk organiktakipçi sağlıyorum. Çekilişin birçok sağlayıcısı forumda var.
Çok teşekkür ederim böyle bir açıklama arıyordum beni tatmin edecek. Evet yukarda yazan arkadaşlardan daha ucuz bir sağlayacıya sahibim zaten onlarada ilgileri için teşekkür ederim.
işte ben daha da maliyeti ve fiyatları düşürmek için Mehmeti arıyorum ama ona sağlayacak o kadar siparişim olmayacağı içinde şu an ki sistem daha mantıklı. Çok sağolun tekrardan