İlk başlarda instagramdan takipçi satıyordum haftalık 700-800 bırakıyordu tek başıma yetişemedim bir arkadaşıma da işi öğrettim ortak olduk .
Sonra açtığımız takipçi satış hesapları sürekli kapandı durdu biz de bıraktık devamlı olan müşterilere yazdık
Sonrasında paket satış sitesi kurdum 1 ay durdu atılan takipçilerin düştüğü zamanda bıraktım siteden neredeyse hiç kazanamadım
User açıcı yaptırma kararı aldık bir arkadaşla sağlayıcılara user verecek veya sağlam gönderim programı ile sağlayıcı olacaktık user açıcıyı çok düşük fiyata yaptırdık 2-3K user açtı 2 günde sonra yöntem fixlendi
Açılan useri sattık yaptırmaya verdiğimiz parayı geri aldık gibi oldu
SMM den elimi ayağımı çekip çekiliş sektörüne girdim yaptığım şey SMM ' lere APİ vermekti . SMM ' ler bir panel veriyordu ben de kasılacak takipçiyi 1-2 TL aza çekiliş sayfasına veriyordum
Sonrasında Çekiliş Sayfasını kendim kurdum olmadı ve çekiliş sayfaları da kötüye gitti bundan da elimi ayağımı çektim 2 haftada
Sonra bir arkadaşla bir daha user açıcı yaptık bu kez işler güzel gitti 1-2 hafta 10 Sunucu aldık 1200 TL ye Proxy 2 Domain Host + PHP .... sonrasında baktık 1000 TL kar bırakmış

yöntem şuan fixli
Benim SMM Takipçi sektörü hikayem böyle
Gönderim programı yapın User:Pass alın veya Scriptle kasın SMM lere 1-2 TL den APİ verin her hafta araba değiştirirsiniz Çağrı Taner çekilişine bir sayfayla katılıp sizde çekiliş yapın belki o zaman da az çok para kazanabilirsiniz 
Veya Site açacaksanız da SMM ile değil Paket Satış scripti ile girin 15 Müşteriden alacağınızı 1 Müşteriden alırsınız