Eviniz kaç m2 bilmiyorum ama 40 m2 evde yasadım 1,5 yıl evlendikten sonra. Davet ettiğimiz misafirler oldugunda 3 kişi aynı anda ayaga kalkınca trafik yoğunlasıyordu resmen. Misafir ağırlayamıyorduk. Bır de açık mutfaktı. İnsanların oturacak evleri yok. Bence bazı seylerı gozden gecırın, iyi taraftan bakın daima. Evin iç dekorasyonunda değişiklikler yapabilirsiniz. Balkonu varsa yaşanabilir bir ortam yapabilirsiniz oraya. Kış bahçesi tarzında.
Hocam herseyi denedim. Balkon cok buyuk degil. Damda biseyler yaptik boyle nefes alayim diye. Ayrica ben hep boyle yoklukla buyudum yani su anda evimin olmasi luks benim icin bdie sifir. Bu durum cok farkli yerimde olan anlar. Su an amcamdaym eve ne kadar gec gitsem o kadar iyi.
Aldıgınız evi kiraya verin o kira parası ile başka evde kalmanızı tavsiye ederim.
Oyle yapacagim hocam. Buna karar verdik zaten.
Evi sat hocam.
Başka bir yerden al.
Bulunduğun konum sana iyi gelmiyordur.
Kiraya vereyim diyorum hocam zor olacak ama ne yapim mecbur. Artik dayanamiyorum.
Tüm yorumları okudum gerçekten çok enteresan. Evi kiraya ver eşyaların ile birlikte farklı bir yerde hanımının beğendiği bir evi kirala. Büyü olayıda mantıklı gelmiyor değil.
Buyu vs icin birseyler yapicam. Evide degistiricem. Artik dayanamiyorum.