mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel sağlık veya tamamlayıcı yoksa özel hastaneler parasını alır, devlette böyle bir şey yok diye biliyorum.
Merhaba hocam.
Devlet hastanesine ne yazıkki bu parayı vermişler.

zenginmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel hasta alır fakat devlet hastanesi ise ilk defa duydum para aldiklarini

Merhaba hocam.
Devlet hastanesine ne yazıkki bu parayı vermişler.

legendofr4m0n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yasal açıdan böyle bir şey yok. Ancak bazı aç gözlü doktorlar var utanmadan istiyorlar. şikayet edin gerekirse...
Merhaba.
Arkadaşıma söyleidm hocma yarın ilk işi gidip faturasını almak ve faturada bıçak parasını yazmasını isteyecek.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bıcak parası diye birşey yok. özel hastanede doğum yaptiriyorsaniz zaten parasini verceksiniz bunun adı bicak parasi deği hizmetin parasi. devlet hastanesinde de bıcak parası diye birşey yok. devlet hastanesinde asistan yaparsa ücretsiz uzman yaparsa ücretli diye de birşey yok devlet hastanesinde zaten asistan da yok hepsi uzman. eğitim araştirma hastanelerinde asistan olur ve evet duruma göre vakaya göre genelde vakaları uzman eşliğinde asistan yapar yani asistan tek yapar uzman bişey yapmaz diye de birşey yok. doğum olayını orta yada son kıdem artık uzmanligi gelmiş asistan yapabilir tek değil ama yine uzman eşliginde yapar. şunu unutmayin ki ne olursa olsun vakanın uzmanı bellidir ve herhangi bir aksi durumda tek sorumlu kendisi oldugu için kimse vakasını güvenmedigi asistanina birakmaz güvensede gerçi birakmaz illa yaninda olur. varsa bir sorunuz yardimci olurum
Merhaba.
Teşekkürler hocma verdiğinzi bilgiler için. Bu konuda ben biraz daha detaylı araştırma yaparak yine aklıma sorular tkaılrısa sizinle iletişime geçececeğim.