Üzülüyorum insanımıza. Günde 10 15 kere çoluğum çocuğum aç diye dilenen geliyor. Her geçen gün çöpten kağıt toplayanların eski toplayanların arttığını görüyorum ve birçoğu gerçekten jilet traşlı düzgün giyimli insanlar çöpü karıştırıyor. A-101 gibi marketlerde en az lise, hatta üniversite mezunu kişiler çalışıyor. (Bir tanesi de bilgisayar öğretmeni atama bekliyorum 4 yıldır diyor. )
Tüm mühendislere ödenen para diyanete ödenen paranın 10'da 1'i bile olamaz eminim. İmam aynı imam camii aynı cami ama nereye harcıyorlar da masrafları her geçen yıl katlanarak artıyor anlayamıyorum.
Abi 2 ekmek parası at iş yerlerinin camlarını sileyim her sabah gelip süpüreyim diye gelen kişileri gördükçe içim acıyor. Ve bu ara her geçen gün arttığını gördükçe daha da üzülüyorum.
Ülkemizde büyük bir nüfus işsizlik, açlık çekiyor dostlar. Çevremde tanıdığım kişilerde de sıkıntıda birçoğu ev sahibine kirasını ödeyemiyor 2-3 aydır. Ne olacak halimiz bilemiyorum. Bu böyle gitmez ama. Bir yerlerde yanlışlık var kesinlikle. Bu yanlışı gören görmeyene, duyan duymayana doğrusunu anlattıkça bir şeylerin değişeceğine inanıyorum. Umarım öyle olur..