Gaulor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herkese selamlar, ben Oğuz.

Yaklaşık 2-3 aydır araştırmalarını sürdürdüğüm ve benim de yakından ilgili olduğum "streetwear" sektörü ile e-ticarete yeniden adım atıyorum. 10'dan fazla markayla ve dropshipping yapabileceğim toptan satıcılarla mailleştik bu 3 aylık süreçte. Benim için en önemli olan ürünlerin hedeflediğim kitleye uygun, kaliteli olması ve ürün çekimlerinin profesyonel olarak yapılmasıydı. Instagram üzerinde yoğunlaşacağım için devamlı bir ürün fotoğraf-video sirkülasyonu olması lazım. Yani önemli olan sadece profesyonel stüdyo çekimleri de değil. Her neyse bu kriterlere de uygun 2 firma ile yola başlayacağım. Tamamen dropshipping mantığı ile olacak ve öncelik belirlediğim EU ardından USA bölgelerinde aktif şekilde süreçleri ilerleteceğim. Şimdilik tek başımayım ve yaklaşık 100-150 ürün ile giriş yapacağım çoğu varyasyonlu ürün bir de. Grafik & video, pazarlama, website vs. derken tek başıma bir yerde tıkanacağım. O yüzden ileri ki süreçte ekip arkadaşlarına da ihtiyacım olacak. Yapılacaklar ve planlama için Notion kullanıyorum ancak R10 üzerinde de bir günlük oluşturarak ilerlemek sizden gelecek yorumlarla birlikte motivasyonumu arttırabilir, benim görmediğim hataları görmeme yardımcı olabilir.

10/10/20
Yapılacaklar
- Themeforest'ten WooCommerce teması satın al.

Yapılanlar
- Marka adı belirlendi.
- Domain ve hosting satın alındı.
- Logo çalışmalarına başlandı ve prototipler hazırlandı.

Logo şu şekilde şimdilik, daha sonrasında teknik işlemler tamamlandığında revize edilebilir. Belli ürün konseptlerine göre farklı şekillerde hazırlanacaktır logolar.
Marka ve logolar güzel. Emeğinize sağlık.
Ürün ve hizmet kalitesi üzerinde titizlikle durmanız halinde kesinlikle başarı gelecektir.
Allah muvaffak kılsın.