fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uzun süredir smm panel işini yapıyorum 1.5 yılı geçti

aslında para basmıyolar bak ben smm türk sahbiyim ilk aldığımda @Mehmetmasa; 200 tlye sattı bende gittim sattığı kişiden 250 ye aldım 1 yıl boyunca aralıksız ilgilendim tek başıma açıkcası çok kazandırmaz birde ilgilenmezsen kazanamazsın

1 yıldan sonra kurumsal aldım ve reklamı 1 yıldan sonra verdim oda borç para alarak yani kısacası vala para basmıyoruz sadece işini doğru ve ilgilenirsen kazanırsın ama doğru ilgilenin :9

perfectpanel pahalı ama eğer smm işindeysen ben 7 aydır perfecte geçtim perfect olmadan yapmayacaksın çümkü ne yaparsan yap diğer tüm scler saldırı yer ben saldırı yedim diye hep müşteri kaybederdim çünkü site açılmıyordu müşteriler para içerde olduğu için hemen tedirgin oluyor bu yüzden hocamın dediği gibi perfect panel şarttır.
Fatih'in dediğinden anlayacağınız gibi siteyi 250 TL'ye alıp para basmaya başladı 😂

Şaka bir yana smm panel emek ister, sabır ister benim gibi canlı destekde durmayacak, destek taleplerine 6 saatte dönüş yapacak, adwords reklamı vermekten başka birşey yapmayacaksınız size göre değil.

Rekabet çok fazla ve çok ilgi isteyen bir sektör, kazanmak istiyorsanız sağlam servis bulup en az bir yılınızı sabah akşam reklam ve destek ile harcamalısınız.

Şu zamanda smm panel gereksiz, ben Türkiye'de ikinci smm paneli yazan, data sahiplerini ve büyük smm panel sahiplerini yıllarıdır tanıyan birisi olarak sektöre tekrar girmeye çekiniyorum. Smm panel sektöründe ekmek aslanın ağzında değil midesine indi bile. Bir yılınızı buna harcayacağınıza yazılım, tasarım gibi kalıcı sektörlere yönelin elinizde mesleğiniz olsun.

Ha benim mesleğim var, vaktim var, iyi de para kazanıyorum derseniz XX.XXX TL miktarlar ile sağlam reklam yaparak ek gelir olarak deneyebilirsiniz.