HEGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inanılmaz bu işe giren 2 gün sonra darphanede çalışmaya başlıyor sanırsam
hemen bir kurumsal üyelik ardında şak şak reklamlar vs. vs.
coderadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
katılıyorum
ruhsuzel02 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizde birşey yok maalesef
Akapunko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her gün can sıkıntısından ev değiştiriyorlarmış hocam
rebo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizde açın sizde basın hocam 😊
hk0nline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keşke para basılsa
Zekeriyafaik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizde Girdik Bakalım Para Basarsam Editlerim 😀
sirdogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O iş öyle değil işte. Parası olan yatırım olarak yapıyor.
Misal 5k yatırımlık parası var 5k sını bir anda siteye basıp karşılığını da alıyor.
100tl bütçeyle de açarsın aç bakayım basılıyor mu para kısacası para parayı çekiyor
nacrept adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim 5k param var diyelim nasıl bir yol izlemeliyiz hocam aydınlatır mısınız?
Quare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu kadar kolaysa sizide bekliyoruz. Bu işe girenler genelde farklı işlerde yapıyor ve sermayeleri var. Bende bu işi yapıyorum ben neden yapamıyorum dediklerinizi acaba
NebaServices adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arka plan bildiğinizden zor
Hiç bir işi kolay görmeyin
instakipsmm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir.
robertokim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site satış bölümü smm dolu hocam
uzun süredir smm panel işini yapıyorum 1.5 yılı geçti

aslında para basmıyolar bak ben smm türk sahbiyim ilk aldığımda @Mehmetmasa; 200 tlye sattı bende gittim sattığı kişiden 250 ye aldım 1 yıl boyunca aralıksız ilgilendim tek başıma açıkcası çok kazandırmaz birde ilgilenmezsen kazanamazsın

1 yıldan sonra kurumsal aldım ve reklamı 1 yıldan sonra verdim oda borç para alarak yani kısacası vala para basmıyoruz sadece işini doğru ve ilgilenirsen kazanırsın ama doğru ilgilenin :9

Gtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para basman için öncelikle tam anlamı ile web siten ile ilgilenmen lazım Örnek : canlı destek, ticket, müşteri ilişkisi vs. Sonrası gunluk servis kontrolü anlık servislerde problem olabilir iyi bir hizmet için sürekli servisleri admin panelinden musterilerinin verdiği sipariş doğrultusunda servisleri kontrol etmen lazım. Bir yerden servis çekiyorsun panelde 1K bakiyen var ama çektiğin servis iyi değil. sen ordaki bakiyeni servisin kötü olduğunu bile bile eritmek için çekersen işte bu sıkıntı muşteri kaybedersin. ordaki bakiyeni eritmek için kendi müşterilerini kaybetmeye değmez biraz beklersin o panel iyi bir servis koyar çekersin eritirsin paranı. sen başka panellerden iyi olan servisleri çekmeye devam edersin.

Bunun yanında Sponsor reklamlar. Banner Reklamlar vermen lazım örnek : iyi bir yere gelmek istiyorsan 1 : sitenin Tasarımı çok iyi olmalı ve ortalama 10 15K reklam için harcamalısın. müşterilerine olabildiğince anlık cevap vermelisin
Kısacası parayı kaldırmak için geceni gunduzunu vermen lazım siteye bu doğrultuda 6-8 ay ilerledinmi zaten web siten iyi bir yere gelmiş oluyor.

Bu işlerle uzun süredir çalışan biri olarak nacizane önerimlerimdi bunlar

NOT : GÜVENLİ ve İYİ BİR SMM İÇİN KULLANICAĞIN SCRİPT https://perfectpanel.com/ olmalı biraz pahalı ama görsel ve güvenlik olarak TEK geçerim.
perfectpanel pahalı ama eğer smm işindeysen ben 7 aydır perfecte geçtim perfect olmadan yapmayacaksın çümkü ne yaparsan yap diğer tüm scler saldırı yer ben saldırı yedim diye hep müşteri kaybederdim çünkü site açılmıyordu müşteriler para içerde olduğu için hemen tedirgin oluyor bu yüzden hocamın dediği gibi perfect panel şarttır.