Okuma yazmanız var ise sınav öncesi önceki sınavların 3-4 unu indirip okuyup soru ve doğru şıkları anımsayacak kadar ezberlemekle 10 dk da bitireceğiniz bi sınav

hayırlı olsun
Sınav aşırı basit hiç heyecan yapmanıza gerek yok. Mal mısın değil misin onu ölçüyor sadece
Aşırı basit bir sınav ben 10 dk bitirip iki kere kontrol için bir daha çözdükten sonra 15-20 dk kala çıkmıştım. 90 üstü aldım. Sadece zorlayabilecek sorular ilk yardım soruları falan onlara bak sınava girmeden. Rahat geçersin kolay bir sınav.
kafana takma sadece mantıkla barajı geçersin bol şans kardeşim.
sadece mantığınla bile geçebileceğini düşünüyorum. tek tavsiyem sınav bittiğinde geri dönüp sorulara bakman. sınırda kalan çoğu arkadaşımın ortak hatası sınav bittikten sonra hiç sorulara bakmadan direk bitirmeleri.
Ben alalı 8 sene oldu hala aynımıdır bilmem ama çok kolaydı kitabın hiç yüzünü bile açmadım sadece 1 önceki sınav sorularına bi göz atmıştım internetten okadar hepsi mantıkla cevaplanacak sorulardı zaten verilen süreden çok daha kısa sürede rahatlıkla bitiyor
Herkes çok kolay diye yazmış, evet kolay ama 3 4 saat eğitim videoları izleyin
ve çıkmış sorulara bakın çok kolay sayılmayabilir.
Nadirat'da olsa sınavı geçemeyen insanlar var...
Kurs tanıdık diye hiç gitmemiştim sınavdan 88 almıştım sanırım. Aşırı basit sorular zaten önemli olan direksiyon uygulama sınavı
Merhaba, daha önce çıkmış soruların cevaplarını gözden geçirin. Sınavda genelde önceki sınavlarda sorulan soruların harmanlanmış bir hali karşınızda olacaktır. Muhtemelen sınavda da aynısını sordukları birçok soru olacak. Geçtiğimiz aylarda bende girmiştim ve önceki sınavlarda sorulan 15-20 sorunun birebir aynısı çıktı. Tabi en güzeli bütün kuralları öğrenmek ve trafikte uygulamak. Başarılar.
İnş geçersin başarılar dilerim 70 üstü alan geçiyor şuana kadar bende dahil çevremde kalan görmedim zaten şıkları okuyunca cevap ortaya kabak gibi çıkıyor basit bir sınav başarılar
geçtim hocalarım

sırada direksiyon hayırlı olsun