merhabalar dükkanda kullanacağım yazıcıya ihtiyacım var.
faturaları normalde elden kesip teslim ediyorduk, şimdi e-faturaya geçtiğimizden ötürü dükkana bir yazıcı gerekli bu konuda pek bilgim yok.
a101'e canon yazıcı gelmiş biraz hoşuma gitti fiyatı vs
300₺ geçmiyecek şekilde yazıcı önerilerinizi alabilir miyim ?
ayrıca kartuş, toner kavramları nedir bilmiyorum ama maliyeti en uygun yazıcıları önerirseniz sevinirim.
dipnot; aylık bilgisayardan yazdıracağım kağıt sayısı ortalama 20 adettir makinayı fazla meşgul etmiyeceğiz önerileri bekliyorum
Hocam eğer çok fazla çıktı alınacaksa sonsuz kartuş sistemli yazıcıları almanızı öneririm hem renkli yazdırırsınız hemde sayfası çok ucuza gelir. Ben zamanında tonerli aldım ikide bir 75llik oluyorum dolum için.
Tonerli yazıcılar sayfa yazıcıya girer hızlı bir şekilde geri çıkar görmüşsünüzdür. Genelde tek renk siyah olurlar ve malzemesi siyah tozdur. Kendiniz kolay kolay dolum yapamazsınız her dolumda çip değişimi ve temizlik gerektirir.
Sonsuz kartuşlu yazıcıların tankları bulunur bu tanklara sıvı renkleri doldurursun ve baskı alırsın.
Marka ve modele göre değişiklik gösterebilir fakat çoğu tonerli yazıcı 1000-4000 sayfa baskı alır. Sonsuz kartuşlular 20000 sayfa baskı alır. R10+ atarsan sıfırlanıyorum sevgiler