ByCiHaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
55 -60 aralığnda gider diye düşünüyorum.
abdullahkuyucak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 60 bin ile 65 bin arasında bi piyasası var saydığınız özelliklerde bi teknanın
Seolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
normalde etmesi gereken fiyat 20 bin lira. yanlış anlamayın genel olarak konuşuyorum sadece sizin arac özelinde değil. bende de fiat linea var 2013 model, 3 sene önce 30 bine almıştım, şimdi sahibinden de 80-90 bin yazıyorlar. benim aracında ortalama etmesi gereken fiyat 20 bin civarı. asgari ücrete oranla etmesi gereken fiyat bu. hele ki bu arabalar amerika da falan edeceği para 300-500 dolar falan.
elbistanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
55 civari hocam
ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arabam.com da aracım ne kadar eder diye bir menü adımı var. Piyasa fiyatını söylüyor. Ben de opel corsa 1. 2 enjoy twinport var. 85k fiyat biçti. Vavacar ise 81.500 TL değer verdi. Bugün randevum var trinkpara ile. Eğer 81.5 altında bir değer verir ise vavacarsa saticam arabayı. Yani anlayacağın sahibinden de ölücü ve boş mesaj atanlar ile uğraşmak yerine Vavacars ve arabam. Com a değerini öğrenip satın.
Trinksat 73100 tl teklif veriyor adam yazzmış maksimum edeceği 50 bin tl diye. Ki tirnksat da piyasadan 5 - 10 bin tl arası ucuza alıyor..