Nissan Primera 2006 Tekna Modeli ( Geri görüş kamerası dahil var , yagmur sensörü, 8 hava yastığı, aux ben yaptırdım, park sinyali, c ve d segment arası bir araba, japon arabası, )
1 - 4 Parça boya Bir tane de lokal boya var. tramer kaydı rakam 0 geliyor, ( Araç dururken biri gelip arka çamurluğa çarpmış )
2 - 125 Bin km civarı, ( 112000 km de ben satın aldım, 1.5 yıl gibi bir sürede normal bakım hariç sanayiye gitmedim bile, 13 bin km uzun yollarda kullandım genelde, Ankara, izmir, malatya arası )
3 - Üçüncü Sahibiyim ( Benden önceki ilk sahibi 6 yıl, ikinci sahibi 6 yıl binmiş )
4 - Buz mavisi renkte,
5 - Bir kaç çizik ve göcük var ama taş çarpması çocuk çizmesi gibi, bir okul müdürü abiden aldım. ( 2006 model araba sonuçta )
6 - 4 mevsim barum marka lastikleri alalı 2000 km oldu. ( 1400 tlye alındı )
7 - Motoru yeniden denizlide özel serviste yapıldı. ( Benden önceki abi yaptırdı, alınan parça faturaları duruyor; ( Değişen parçalar : Piston, sekman takımı, eksantrik zincir seti, kol yatak, grank gezi ayı, yağ pompası, debriyaj seti) ( Yapılma sebebi : Silindirde ovallik, piston çapında bozulma ) ( Yapılan İşlem : Yıkama, subap ayarı, Kapak yüzey taşlama [ 0.12 mm Revizyon Sonrası Kapak Kalınlığı : 117.88 mm], kapak sızdırmazlık testi, montaj ) ( Motor yapıldıktan sonra 20 bin km den fazla binildi bir sorun asla çıkmadı )
8 - Mart 2020 ayında ben; alt düzen bakımını yaptırdım ( Direksiyon kutusu kaçağı vardı revize edildi, biliyorsunuz ki 100 bin kmden sonra her araba sorun olabilir bu arabanın ki yapıldı, alt salıncak iki adet, ön z rot 2 adet, takım buji, ön fren kaliber revizyon, 2400 tl harcandı toplamda )
9 - Yıllık bakımı mart ayında yapıldı.
10 - Sağ amartisör patlak,
11 - Egsoz katelizörü boşaltılmış, ( Gazlı arabaların çoğunda bu işlem yapılıyor )
12 - Muayenesi 2021 mayıs da.
13 - Sağ arka fren lambasında çatlak var ama muayenden geçmeye engel değil. geçti. ( Üstüne kırmızı film çektirdim görüntüdede sıkıntı yok )
14 - Önemli olarak ön kaputta yumruk üzerine koyulmuş gibi küçük bir göcük var el izi şeklinde, birde 3 mm lik bir çizik var öğrenciler çizmiş, far yıkamanın birde dışarıdan çatlak )