YokSun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam bi kadını parasal gücüyle aşağılamış ve bunu büyük bir marifet gibi anlatıyor. Sen bir kadın olarak bunu savunuyorsan sanada saygılar

Edit:son mesajlarınıza baktım bu ergenin yanında çalışıyorsunuz. Şimdi bu ergenin karakteri daha çok belli oldu 😊
Hayal gücünüze hayran kaldım. gerçekten
O yazıdan böyle bir hikaye çıkarmanız çok garip şimdi özel sektörde çalıştınız mı bilmiyorum ama patron yada müdür bağırmazsa hatta küfür etmezse çalışanlar işlerini yapmayacağı yönünde genel bir kanı var
Özellikle bir hata yada eksik iş yapıldığında patronların nasıl canavarlaştığını hepimiz yaşadık özel sektör çalışanları olarak
Recep bey öylemi ? bana maaş veriyor diye söylüyorum sanmayın yanından bile geçmez insanlar onu kırmamak için görevlerini yapar bunun yanında
bu sadece iyi davranmakla olan bir şey değil bir çok patron sömürü düzeninde çalıştırır ama o hakkından fazlasını verir muhasebeciyim benden iyi bilemesiniz
şurada r10 üyelerine bile bunu uygulamakta iş alan çalışan bilir
Staff sistemimizde bu nedenlerden ödemeyle ilgilenip bana iletecek personel 6-7 gün o işle ilgilendiğinden ödeme taleplerine dönüş yapamadık
Recep bey bunu öğrendiğinde ne ödemeleri varsa fazlasını gönderin dedi acele edin diye tembihledi
300 ye yakın staff üyemiz var cogu r10dan yüzleri burda hepsinin ödemelerini %50 ye yakın fazla gönderdik 6-7 gün gecikme için

Şimdi kalkıp onu bu şekilde suçlamanız beni derinden üzdü