yilmazferhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam saygısızlık değil ben de sorgulamaya başladım şuanda . Yorumun için tekrardab teşekkür ederim. Ben zaten 100 lerce site alıcak değilim sadece demo olsun istedim elimde. Sen kusura bakma eğer saygısılık olduysa. 14 senelik referansım bile mevcut ama bende bu piyasada iş yapmak istemediğim için bu şekilde çalışmak istedim. Yoksa ***** da bile 10-20$ a siteler yapıyorlar. Bugün ki görüşmede piyasaya çok kızdığım için bu yola kalkıştım aslında
Hocam bu çözüm değil ki bakın mesela ben müşteri seçiyorum evet lükse bakar mısınız müşterinin işçiyi seçtiği gibi ben de müşterimi seçiyorum neden? Çünkü; bir iş yapıyorsam yaptığım işe ve o emeğe saygı duyacak bunun hakkını verecek birilerine iş yapmak beni daha mutlu ediyor evet belki ayda 5.000-6.000₺ kazanamıyorum ama kazandığım kadarını da mutlu ve mesut şekile kazanıyorum. Bazen yeri geliyor müşteri yani bütçem bu kadar kusura bakmayın yapmazsanız sorun değil diyor. Olabilir zor dönemdeyiz samimiyetine inanarsam çok düşük fiyata hatta ücretsiz yaptığım da oluyor ama bu ayır bir durum. Siz şimdi birkaç çapulcuya ekmek çıkarmış oldunuz eminim farkına varınca üzülmüşsünüzdür. Sağlık olsun hocam eklersiniz yardımlaşırız. İyi çalışmalar