SalihDurak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yasak mıdır değil midir inan bilmem ama 10 yıl deneyimi olan birisinin böyle düşünmesi veya düşünmek zorunda kalması beni gerçekten üzdü. Evet bu sektörde 50₺'ye 250₺'ye anahtar teslim iş veren kişiler yüzünden epey bir kalite düşüşü yaşandı, insanlar korkuyor hocam gerçekten bana yazan birçok müşterim açık açık hocam biz dolandırılmak istemiyoruz diyorlar. Şimdi siz bu tür insanlara ekmek çıkardınız ben şahsen yakıştıramadım saygısızlık ve terbiyesizlik etmeden anlatmaya çalıştım yanlış bir kelime kullandıysam kusuruma bakmayın ama ben etik bulmadım bunu.
Yok hocam saygısızlık değil ben de sorgulamaya başladım şuanda . Yorumun için tekrardab teşekkür ederim. Ben zaten 100 lerce site alıcak değilim sadece demo olsun istedim elimde. Sen kusura bakma eğer saygısılık olduysa. 14 senelik referansım bile mevcut ama bende bu piyasada iş yapmak istemediğim için bu şekilde çalışmak istedim. Yoksa ***** da bile 10-20$ a siteler yapıyorlar. Bugün ki görüşmede piyasaya çok kızdığım için bu yola kalkıştım aslında