Kesinlikle tarafımdan da özlenen diyaloglar gerçekten bende keyif aldım çok teşekkür ederim.
Haklısınız ön güvenlik duvarı fakat biraz uğraş istiyor. Yani kişinin size epey takması gerekiyor gibime geliyor. Şimdi diyelim ki bu saplantılı rakip 100TL'e sattığımız üründen 1 tane alıyor ve bir şekilde o fatura ile listemize girmeye hak kazanıyor. Peki Bizim listemizde 30 adet satış yaparsa ve bizden alış faturasını adet bazlı ibraz edemezse ki edemeyecek edebilmesi için bizden 30 adet 100TL den ürün alacak ve bizden aşağıda fiyat girecek ki buybox'da önümüze geçecek bence kategori veya mağaza destek ile çözülebilecek bir durum olabilir.
n11'de ürün resimlerimiz çok kopyalanıyor hatta filigramlı resimlerimizi alıyorlar sağolsun kategori yöneticileri çözüm üretiyor.
Marka tescil olayı tartışılır hocam, ben sizi çok iyi anladım nabza göre şerbet yani.
Resim olaylarını birkaç defa normal kullanıcı gibi destek taleplerinde çözmeye çalıştım maalesef kaile bile alınmadı. Hal böyle olunca mecburen bağlantılarımı kullanıp sorunu üst taraftan çözmek durumunda kalıyorum maalesef. Her ne kadar böyle bir şeyi istemesem de Türkiye de işler bu şekilde yürüyor. Sırf resim vb. materyali olmadığı için mağaza açmaya üşenen, mağazası varsa da 2 3 ürün yükleyip kaderine terk eden firmaların benim resimlerim ve ürünlerimle satışa tekrar başlayıp copy/paste yaparak satışa girdiğini biliyorum. Artık gerçi buybox var bazen zoruma gidiyor ama maalesef bu durum böyle. Sırf soğuyorsam şu işten şu sebepten dolayıdır.