Kendisinden ürün/servis almadım ama maalesef
çalışma gibi bir gaflette bulundum. Profilime bakarsanız çok uzun zamandır R10 üzerinden freelance olarak çalışmalarım var. Hiçbir kullanıcıyla bugüne kadar sorun yaşamadım. İşleri son derece disiplinli bir şekilde teslim ettim. İlk defa incelemeden araştırmadan biriyle çalıştım başıma bu geldi, inanılmaz!
Hepinizin şikayetçi olduğu o web sitesinin canlı destek kısmında Salı gününden beri çalışıyorum. O günden beri gelen her şikayeti kendisine WhatsApp üzerinden ilettim. Genelde ilgilendi indirim vs gibi konularla ama şikayetlere dönüş bile yapmadı. Panele giriş yetkim olmadığından ne yazık ki ben de yazanlara anlık yardımcı olamadım. Ama temin ederim ki kendisine ilettim. Bilgileri açıkça paylaşmamak adına burada eklemiyorum ama o kişiler ulaşırsa PM üzerinden paylaşabilirim.
Yetmedi kendi arkadaşımı da
fulbilgi.com sitesine makale eklemesi için kendisiyle tanıştırdım ve o da başladı. Ücretlerin 25'inde yatacağını belirtti. Arkadaşım da gecesini gündüzüne katıp zamanlayarak WordPress üzerinden yazıları ekledi.
Sonra bu sabahtan beri kendisine ASLA ulaşamadık. Defalarca aradık, yazdık. Sonunda
fulbilgi.com sitesinin şifresini değiştirdiğini ve kobrasmm sitesinin de bakımda olduğunu görünce artık dayanamadım. Emek hırsızlığı bu kadar kolay olmamalı kesinlikle. bu tip insanların bu forumda ne işi var ve nasıl kabul edilebiliyor merak ediyorum. Gereken neyse yapılsın. Şikayeti daha üst nerelere bildirebilirsem her zaman destek olurum bu konuda da.
Ve ürün satın almamazlık yapmayın sadece bu insanlardan aynı zamanda
JUSTEAGLE kullanıcısıyla ASLA çalışmayın ASLA!