@ipekBilisim; Yüklü siparişlerde makul seviyelerde iskonto uygulanabilir. Ama siz yaptığınız işi çok ucuz miktarlarda yapmaya başladığınızı ve bunun böyle olmak zorunda olmasını hayal ederseniz doğru bir empati edinebilirsiniz.
@Backlinkim; Benim çok daha yüksek bütçeli ve sözleşmeli devam eden işlerim var. Ekibim de aynı şekilde bu projelerde yer alıyor. Ben kendime arta kalan zamanlarda buradan gelen ufak miktarlı işlerle ek gelir elde etmek istedim. Dediğiniz gibi 1.5 ya da 1.8 iyi ihtimalle 2 TL gibi rakamlar bence çok utanç verici.
@Eyupoglu; Bir nevi haklısınız aslında herkes ihtiyacı kadar harcama yapmak ister ama normal şartlarda en ucuz sitelerden birisi olan
bionluk.com sitesinde dahi en düşük 3 TL'dir. Komisyon oranı ile 2.5 TL'ye kadar düşer. Ama buradan 1 TL daha fazladır. Bu konuda bir şey diyemeyeceğim.
@OrunnYzlm; Taban fiyat politikası değiştirilse 3 TL ya da fazlası olsa hem içerik kalitesi artacak hem de sadece gerçekten bu işi tam zamanlı yapanlar burada hizmet veriyor olacak. Çünkü kimse işe yaramayan içeriğe 3 TL ödemek istemeyecek.
@werfection16; Ben hala bahsettiğiniz tutarların 3/1'i kadar iş alıyorum. O piyasa hala devam ediyor. Özellikle marka tarafında yüksek bütçeli anlaşmalar olabiliyor.
@brmedya Geçmiş olsun ne diyelim. Umarım yakın zamanda emeğinizin karşılığını alabileceğiniz bütçelere çıkabilirsiniz.
İsterseniz talebinizi konu ile ilgili yetkili kişilere, çözüm alamazsanız Coşkun beye iletin, değerlendireceklerdir.