Merhabalar
Site Adı : Yüzyüze yada telefonla konuştuğumuz kişilere verilecektir.
Fiyat: 25.000 TL
Alanında en yüksek kitleye sahip görev sitelerinden biridir.
Şuan 15.178 Üye mevcuttur.
Bunların tamamı SMS doğrulaması yapmış mobil onaylı kullanıcılardır.
*Script & Panel hepsi özel olarak yapılmıştır benzersizdir.
*Site içerisinde bulunan destek talebi bölümü ile üyeler sizinle kolaylıkla iletişime geçebilir & sorun bildirebilir.
*Mobil uyumludur ve google play üzerinde 3 bine yakın indirmeye sahip uygulaması & 600+ kişiye bildirim atabileceğiniz onesignal hesabı mevcuttur.
*Onay bekleyen görevler & toplam onaylanan görevler & Üye sayısı & Destek Talebi ve Ödeme Talebini Admin Paneli Girişinde Anaekranda kolaylıkla görebilirsiniz
*Görev eklerken yorumları ekleyebilirsiniz , Her üyeye farklı yorum görünür.( Kusursuz bir şekilde çalışmaktadır )
*Görev listesinde yorum biterse otomatik olarak görevi pasif eder ve üyelerin farklı & yanlış yorum göndermesi engellenir.
*Ekleyeceğiniz göreve günlük limit ayarlayabilirsiniz. Günlük otomatik olarak sizin belirleyeceğiniz limitte görev açılır daha sonra kapanır.
*Görev onay ekranı oldukça pratiktir aynı ekran üzerinde üyenin göndermesi gereken yorum, görev adı , üye adı ve ekran görüntüsü açılır .
Kolaylıkla görev onayları kontrol edilebilir.
Yine dilerseniz otomatik olarak (6 ~ 12 saat içerisinde tüm görevlerin onaylanması) şeklinde site düzenlemesi yapılabilir.
* Sitede üye yönetimi bölümünden üye aratabilirsiniz, engellemek veya hesabını pasif etmek istediğiniz hesabı tek tuşla pasif edebilirsiniz tekrar giriş yapamaz.
* Admin panelinden siteye farklı yönetici ekleyebilirsiniz.
* Farklı görev kategorileri ekleyebilirsiniz.
* Admin paneli anasayfa üzerinde En yüksek bakiyeye sahip kullanıcılar.
-En fazla referansa sahip kullanıcılar.
-Toplam site bakiyesi gibi ayrıntıları görebilirsiniz.
* Genel olarak google map ve google play ağırlıklı çalışılmıştır ama her türlü görev için elverişli bir sitedir.
* Arayüzü oldukça kullanışlı ve hızlıdır.
* Youtube üzerinde site ile ilgili çok fazla video mevcut,buradan düzenli olarak kullanıcı geliyor sitemize Ve üye sayısı her gün artıyor.
* Sitede yavaşlama vb yapmaması adına görev onaylandıktan sonra kanıt fotoğrafları sistemde bekletilir. Müşteriye direkt olarak kanıtları iletebilirsiniz.
Sitenin Geliri : Sadece Google Map & Google Play işleri kabul etmemize rağmen aylık yaklaşık 5000 TL civarında kazanç sağlamakta.
Dilerseniz ek görevler ekleyip farklı alanlarda işler alarak bu kazancı yükseltebilirsiniz.
Site Domain + Mobil Uygulama
One Signal hesabı ile birlikte devredilecektir
Paket satış işine girmek isteyen, haftalık güzel parasını çıkarmak isteyen herkese tavsiyemdir tüm içtenliğimle söylüyorum gerçekten güzel kazandırıyor. %200-300 kar benim bildiğim hiçbir sektörde yok. Siz sadece düzenli reklamınızı verin, canlı destekte aktif olun insanlara paketleri satıyorsunuz zaten.
*Her şey hazır bir şekilde anahtar teslim yapılacaktır, reklam işinden anlıyorsanız kendiniz çıkabilirsiniz reklam, bilmiyor ya da uğraşmak istemiyorsanız kendi çalıştığım kişinin no'sunu atabilirim.
*Tüm şeffaflığımla ve dürüstlüğümle nasıl yapıldığını, nasıl işlediğini anlatmak istedim. Alacak kişi için istediği her konuda yardımcı olacağım aklında şüphe olmasın, yani sattım zaten ne yaparsa yapsın diye bir ticaretim asla olamaz bundan 1 yıl sonra bile bir soru sorduğunda elimden geldiğince destek olurum, alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.
Başka aklıma gelecek öneri olursa ya da herhangi bir sorunuz whatsapptan 7/24 yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olayım.
İLETİŞİM YALNIZ WHATSAPP 0507 090 73 73
SİTE ADRESİ YÜZYÜZE YADA ANLAŞMA SAĞLANILDIĞI TAKDİRDE VERİLECEKTİR.
Satma sebebimiz yoğunluktan dolayı gerekli ilgiliyi göstermiyoruz.
Lütfen sadece ciddi alıcılar iletişime geçsin. Ofisimiz Konya'dadır. Yüz yüze de sistemi devredebiliriz. Benim tercihim yüz yüze devretmekten yanadır.
İyi günler herkese..