Yaşı sorun değil
[/URL]
Peki -80'den sonra backorder yaparak mi yoksa direk satın alma opsiyonu ile mi ?
Backorder ile mi yoksa direk satın alma opsiyonu ile -80'de
Peki backorder bedelini yaptırdığımız da domaini alamazsak başkası alirse yatirığımız para yaniyormu mesela natro 15$ istiyor ondan bahsediyorum
eğer jenerik bir domainse yani başkalarının da fark edeceği bir domainse natrodan girme normalde alamıyor parayı önden talep ediyor ve alamazsa iade ediyor ama 2 3 gün uğraşıyorsun. Godaddy aynı şekilde almıyor bunların zaten mantığı backorder yapmak değil ek hizmet veriyorlar. direk backorder firmalarına bakman lazım
namebright.com var 59 dolardan backorder yapıyor alırsa ödüyorsun. namejet ve snapname var birleştiler ikisinden de başvurabilirsin 79 dolar buda alırsa ödüyorsun. bu iki dediklerim neredeyse %99 alıyorlar. Alternatif dersen
dynadot.com var hiç denemedim 25 dolardı sanırım ama öncesinde 5 dolarlık mı ne alım yapma mecburiyeti var. Yine alma şansı düşük ama ucuz
sav.com var genelde net uzantıları hızlı yakalıyor. Bu sitelere üyelik açıp hesabını onaylatman lazım son dk bırakma eğer alım yapacaksan.
eğer yine takılırsan bana mesaj atabilirsin domain düşmeye yakın sana yardımcı olurum.
bol şans.