Looker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birçok ilişkim oldu, ilişkim olan kadınlarla aynı evde birlikte yaşadım. Üstelik konu sahibi gibi nişanlı da değildim. Şimdi ben ahlaksız mı olmuş oluyorum? Hayat benim, derdi tasası kime düşer? Adam yolun ortasında sevişmiyorsa (ki aklı olan biri de bunu zaten yapmaz) nişanlısına ya da sevgilisine sarılır isterse bundan kime ne? Kültür; başkalarının hayatına burnunu sokmadan yaşayabilmektir. Senin özgürlük alanına müdahale etmiyorsam kendi hayatım, kendi yaşamım. Kendi seçimim, benim doğrularım. Alan satan memnunsa üçüncüye başka bir şey düşer.

Çocuk olduğumuz 90'larda çekilen müzik kliplerine bir bakın. Ne kadar güzel günlerdi o günler. Böyle hayatlarımızı kısıtlata kısıtlata, yavaş yavaş asıl yozlaşmayı böyle gördük. Araplaştık. Adam nişanlısına sarıldığında birileri çıkıp sapıkları haklı buluyor. Böyle bir hale geldik! Ey gidi Atatürk'ün kurduğu güzel ülkem.
Almanyada rusyada fransada vs kadınların özel hakları yasa ile korunur. Sokakta karınla annenle kızınla dolaşırken başka bir erkek gelip onunla öpüşebilir veya çiftleşebilir. Sen buna hiçbir şekilde karışamazsın. Sen de başka kadınlarla aynı şeyi yapabilirsin. Oradaki kültür inanç ahlak değerleri öyle.

Şimdi burada çıkıp özgürlük atatürk laiklik laflarını çıkarıp konuyu yoldan çıkarmak makul değil.

Bir sürü insan lafa gelince ATATÜRK SAYESİNDE BABAN BELLİ diyor. Ama çiftleşmeye gelince avrupalı gibi çiftleşiyor. Ondan sonra da atatürk özgürlük laiklik üzerinden bunu savunuyor.
Dünyada böyle bir çelişki yok. Bir tek bizim türkler böyle ikiyüzlü karakter sergiliyor.

Burada en ufak eleştiride yok atatürke hakaret yok ülkenin kurucu değerleri diye goygoyculuk yapılıyor. İnsan önce kendine karşı dürüst olmalı.

Avrupalı gibi özgür yaşayacaksan ATATÜRK SAYESİNDE BABAN BELLİ diyemezsin, bunu diyenler kendi dürüstlüklerini kontrol etsin. Bugün sosyal medyada en çok yapılan hata bu.

Dindar kesimin de kendi hataları var. her kesimm kendi özeleştirisin yapmak zorunda. Ama herkes de kendi yerini bilmek zorunda.
Dindar müslümanım diyorsan her koşulda tacize tecavüze karşı çıkacaksın. Avrupalıyım özgürlükçüyüm diyorsan ahlaktan dinden bahsetmeyeceksin. Batının ahlak ve din anlayışı çok farklı.


Tacizcinin müslümanı ateisti olmaz. Ama bizim millette ortada birçok fırıldak dönerken herkes görmezden gelir. Pos Bıyıklı eşcinseller, zina düşkünü iyi aile babaları, tacizci beyefendiler...
Bunları karıştırınca herkesin sevdiği ünlü sanatçılara kadar uzanır.

En büyük sorun hiçkimse göründüğü gibi değil. Herkes rol yapıyor.