Merhabalar, herhangi bir web site açıp ne tarz bir yol izlemesi konusunda sıkıntı çeken arkadaşlar için bu eğitimi açıyorum.
Kimlerle çalışabiliriz ?- Aktif olarak web sitesi olan ve fikir konusunda arayışta olan, ilerlemek isteyen herkese danışmanlık veriyorum.
Tam olarak ne yapıyoruz ?- Web sitenizin genel bir incelemesini yapıyoruz eksiklikleri çıkartıyoruz.
- Marka olarak index almanız için gerekli çalışmayı yapıyoruz.
- Site içi linklemeleri inceliyoruz, sayfa yapılarını nasıl olacağını bildiriyoruz.
- Sosyal imleme konusunda tavsiyeler veriyoruz ve hit çekmeniz için gereken yolları bildiriyoruz.
- Nereden backlink alabilirsiniz? ne tarz backlinkler almalısınız bunları anlatıyoruz.
- Görsellerinizi inceliyoruz ve düzenleme nasıl yapılır bunları gösteriyoruz.
- Site inceleme esnasında gördüğümüz bütün eksiklikleri gösteriyoruz.
- Sitenizin Analytics ve Search Console verilerini inceleyerek sizlere ince taktikler veriyoruz.
- İlerlemeniz gereken anahtar kelimelerde yardımcı oluyoruz ve sizlere bir yol haritası çiziyoruz.
Hizmeti Nasıl veriyoruz ? - İsterseniz Anydesk ile bilgisayarınıza bağlanıp birebir görüşerek yapıyoruz.
- Bu şekilde istemezseniz sitenizi inceleyip rapor halinde sunuyoruz.
- Tavsiyem birebir görüşme şeklindedir.
Hizmet Bedeli :
75 TL olarak belirlenmiştir.
Kanımca hizmetin bedeli düşüktür bu sebepten pazarlığa girmezseniz sevinirim. 2 ADET REFERANS ALINACAKTIR. HEMEN EĞİTİME BAŞLANACAKTIR. REFERANSLAR DOLMUŞTUR. FORUM DIŞI
WhatsApp Numaramız : +9 0(850) 305 54 48 ( 24 SAAT ULAŞABİLİRSİNİZ )
Mobil ve Masaüstü için WhatsApp Linki
Whatsapp veya Özel Mesaj ile iletişime geçebilirsiniz,
Ayrıca Ücretsiz dağıttığım Wordpress Seo eğitim kitabını
BURADAN indirebilirsiniz.