Sorun giderildi ama kabus gibi bir 15 gün geçirdim
Burada insan içini dökebiliyor beni seven sevmeyenler olsada kimseye realde yüzyüze anlatamadıklarını anlatıyor

Bir bayan personel yetişyirdim 3 yıl boyunca ona emek verdim güvendim çok güvendim
Fakat bir noktada tartıştık ters konuştu savsakladığınıda düşünmeye başladım ve onu kovdum
Normalde instagram hesabımıza bakanlar görür 30 civarı personelim var ama r10 hizmetinde değiller
Normal esnaflara Adwords Hizmeti sağlıyoruz
Konaklamalı oluyorlar
Ana bilgisayarda şifreyi bilen 3 kişi var 1 ben 1 o sırtımızdan vuran bayan 1 de muhasebecim
@MekDgrklm; onada forumu ögretiyorum

Neyse bizim otelde kalıyordu eşyalarını toplarken ana bilgisayarda müşterilerin reklamlarının hangi hesapta olduğu verilerini silerek gitmiş intikam almak istemiş
900den fazla hesabı tek tek girerek 15 günde bu sorunu çözebildik bu süreçte günde 20 saat çalışıp 3 gün uyumadıgım oldu her hesap ip çerez vs değiştirmek zorunda oldugumuzdna smm reklamları acıyoruz çünkü 15-20 dk aldı
Reklamlar durdurulmadığından 300TL harcaması gerekenler 1k harcadı maddi zarar maneviye yakın
Geçmişin hatrına 3 yıllık emeğinide göz önüne alarak yasal işlem yapmadım.
şimdi özür mesajları yazıyor hanfendi cevap dahi vermiyorum
Tecrübe oldu artık form sitemine geçtik ve veriler tek benim ulaşabileceğim site hostu harciç 2 vds ye aktarılıyor otomatik olarak 1 değil 2 düşünün o kadar yorulmuşum ki fbi önlemi gibi
@karmetta; adlı üye sebebi ile başladı herşey

kendisi cıkan reklama cıkmadı diyordu o personelde cıktıgını iddaa etti devamlı bende kermettaya uzak masaüstü ile bağlandım reklamı göremedim bağırdım cagırdım
personele dışardaydı o dönem raporda atamıyordu gelince raporu gösterdi ki evet reklam cıkmıs ama tabi babasıda yanında duymuş bağırdımı onlada kavga etmiş derken olaylar büyüp bu notkaya geldi