chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne tema yapmış ama, harbiden....
bildiğin sıfırdan yazmş,
bu şekilde hizmet veren kimse yok.
sıfırdan birisi tema yazsa, akabinde r10 olsun diğer platformlarda olsun ek ücret ister ya da tekrar satın alın der.
ufak bir güncelleme yapmamış, sıfırdan yazmış.
harbiden helal olsun diyorum!
tşk
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Daha da büyüyecek hocam. (Y)
Python7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnceledim son haliyle tam istediğim gibi olmuş. Tebrikler
Beğenmenize çok sevindim
eviL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10 da, parasını hak eden nadir işlerden biri bu tema. Harika olmuş, keşke böyle bir projem olsaydı ve sizin temanızı kullansaydım.
Gerçekten çok güzel bir yere varmaya başladı, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler
FotoBilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanıma açıldı mı ? Nasıl temin edeceğiz güncellemeleri ?
Tarafıma domain adı-r10 nick'i ve mevcut hype sözlük sürümünüzü yazarak iletişime geçiniz hocam.
rtoprakci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@flyingatm; ile iletişime geçebilirsiniz.
bhyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o bu değil de. tema yakıyor ortalığı. Felaket felaket. Böyle büyük bir değişim beklemiyordum. Resmen kabuk değiştirmiş, yeniden doğmuş. yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. 👍👍
Çok teşekkür ederim hahahahaha
mfa95 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema gerçekten harika olmuş hocam elinize sağlık. Hiç bir alanda böyle bir yerli yapım projeye denk gelmemiştim. Gerçekten gelistirildikce sözlük dışındaki diğer sektörlere de uygun olmaya başlıyor. Özellikle mesajlaşma sistemine bayıldım. Sadece mesaj gelince yukarıda açılan popupa tıklamadan normal icon üzerinden mesaja gidip okusanız bile popop yok olmuyor. Onun dışında mesajlaşma sistemi kendi başına bile harika bir özellik olmuş tebrikler.
Selamlar hocam, milat güncellemelerinde ister istemez bazı can sıkıcı bug'lar ürüyor. İlk 1 hafta bug kalmıyor.

https://hypethemes.pw/guncelleme-notlari

6.0.5 sürümü yayınlanmıştır, yoğun bug fix ve bazı yeni özellikler eklenmiştir. Listeye üstteki listeden erişebilirsiniz.

Güncelleme teminatı için tarafıma yazınız. Elimden geldiğince herkese ulaştırıyorum ancak whatsapp web'im yok. O sebeple benimle güncelleme için bağlantı içerisinde olanlar öncelikle olarak iletiyorum.

herkese iyi günler dilerim.