Kimseyi alıntılamadan son mesajımı yazıyorum.
Evet asıl suçlu insanlar. Site içinde pitbull veya rott beslemeyin kardeşim, çocuğumuz, kardeşimiz annemiz babamız var yani. Geçenlerde çöp atmaya çıktığımda peşimden kovalamışlardı. Suçlu insanlar ve onları sitemize
veya yaşadığımız yere alıştırıyorlar. Çok beslemek isteyen ve hayvan savunuculuğu yapan herkes evinde besleyebilir. Dışardaki köpeğe iki yemek verdin diye köpekleri koruyorum savunuyorum diyemezsin güzel
kardeşim. BEN SOKAKTA KÖPEK BESLENİP ORAYA ALIŞTIRILMASINA KARŞIYIM. Gerekli mercilere zamanında dilekçe de yazdım ve hala mücadelesini veriyorum. Köpekler yüzünden akşam 5'ten sonra dışarı çıkamıyorum.
Hayvanların doğal yaşamı ama diyen arkadaşlar, madem doğallıktan yanasınız ve doğada o hayvanları yalnız bırakın da doğru bir şekilde ekolojik sistem devam etsin. Çok isteyen evinde besler, ben sitemin içinde köpek i
istemiyorum.... Ev müsait değil diyenler olacak onlar da alsınlar yemeklerini sularını uzakta bir ortam oluştursunlar ve orda beslesinler site içine getirmesinler. Ya çimlendirme ve ağaçlandırma çalışması yapılmış sitenin
bütün çim yerlerinde köpeklerin dağıttığı çöpler var iğrenç bir görüntü. Hayvanları sevmiyorum demiyorum, evimde sokaktan sahiplendiğim kedim var besliyorum. O zaman onu sokağa bırakayım arada yemek vereyim
yani olur mu öyle şey? Kimse kusura bakmasın da, iki üç tane insan böyle köpeklere su ve yemek verip şahlanacak diye ben dışarıda korkarak gezemem arkadaş. Benim özgürlüğümün kısıtlandığı yerde senin özgürlüğün biter.