Öncelikle kıl dönmesi değildir bu kuyruk sokumunda başlangıç olarak görülen belirtilerden biridir. Büyük bir devlet hastanenin aciline gidip durumu anlatırsanız sizi hemen genel cerraha sıra beklemeden yönlendirecektir. Cerrah kendisi ilk önce ufak bir kesik atarak içeride biriken mikrobu sıvıyı çıkartacaktır sonrasında size düzenli olarak ilaç ve pansuman yapmanızı söyleyecektir. Bu durumu bende yaşadım her gün yakınımdaki hastanenin aciline gidip düzenli olarak sabah akşam pansuman yaptırarak 6 gün içinde sağlığıma kavuştum . Doktorunuzun söyledikleri dışında bir şey yapmanızı tavsiye etmem. Bazı arkadaşlar büyü yapmışlar hocaya git diyorlar aldırmayın lütfen onları. Sağlığınız sizin için önemli başkası için değil en kısa sürede doktora gösterin pansumanlarınızı sabah ve akşam olarak günde iki kere yaptırın ilaçlarınızı alın en kısa sürede sağlığınıza kavuşacağınızı düşünüyorum. En önemlisi oturmayın ve haraket etmeyin hocam bunlara dikkat ederseniz daha hızlı bir iyileşme oluyor bilginiz olsun.

Not : En iyi hoca da gelse bu adamın derdine çare bulamaz bulabiliyorsa öyle üfürükle gelsin buradayım kanıtlasın. Bilgisi dahilinde olmadıkları konularda sırf yorum yapmak için yorum yapıyorlar. Gelde çıldırma !!!