agrzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sarılmanın dinle ne alakası var öpüştükmü bir siz sadece yakınınız olan birisiyle bile sarılmıyonuzmu
mevzu yapılan fiilden çok yolun normalleştirlmeye çalışılması.

Looker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birçok ilişkim oldu, ilişkim olan kadınlarla aynı evde birlikte yaşadım. Üstelik konu sahibi gibi nişanlı da değildim. Şimdi ben ahlaksız mı olmuş oluyorum? Hayat benim, derdi tasası kime düşer? Adam yolun ortasında sevişmiyorsa (ki aklı olan biri de bunu zaten yapmaz) nişanlısına ya da sevgilisine sarılır isterse bundan kime ne? Kültür; başkalarının hayatına burnunu sokmadan yaşayabilmektir. Senin özgürlük alanına müdahale etmiyorsam kendi hayatım, kendi yaşamım. Kendi seçimim, benim doğrularım. Alan satan memnunsa üçüncüye başka bir şey düşer.

Çocuk olduğumuz 90'larda çekilen müzik kliplerine bir bakın. Ne kadar güzel günlerdi o günler. Böyle hayatlarımızı kısıtlata kısıtlata, yavaş yavaş asıl yozlaşmayı böyle gördük. Araplaştık. Adam nişanlısına sarıldığında birileri çıkıp sapıkları haklı buluyor. Böyle bir hale geldik! Ey gidi Atatürk'ün kurduğu güzel ülkem.
Kusura bakmayın ama ne 90 larda ne 30 larda ne de 1300 lerde Türkün hiç bir zaman böyle bir kültürü olmadı! Sizin ahlaksız olup olmadığınız hakkında bir şey söylemem. Özgürlük anlayışınız toplumcu değil bireyselci. Bizim toplumumuz milli birlik beraberliğe önem verir, batı gibi bireyselci değildir. Her yönüyle bu düşünce bizim toplumumuza ters. Siz istediğiniz gibi yaşayın ama yanlışlarınızı yanlışlıktan çıkarmak için normal göstermeye çalışmayın, mümkünse gizli yapın. Benim aldığım ahlak ve kültür eğitimimden edindiğim düşüncelerim bunlar. Tartışmak için yazmadım herkese iyi forumlar.