Merhaba. Elimde biraz forum sitelerinin olduğu liste var. Size verdiğim bu sitelere tek tek üye olup benim verdiğim anahtar kelimede benim verdiğim linke link çıkışı yapacaksınız. Örneğin: "
iphone" gibi. Dilerseniz açılmış konuların altına cevap vererek link sağlayabilirsiniz, dilerseniz de yeni konu açarak link çıkışı sağlayabilirsiniz. Açtığınız konunun veya yaptığınız yorumun linkini kesinlikle kayıt altına alıp bana iş sonu rapor sunmanız gerekmektedir.
Bütçe: link başı 0.25 TL
Not 1: Her sitenin üyeliğe açık olup olunmadığı, konuya-yoruma link eklenip eklenilmediği belli değil. Onları aradan ayıklamanız lazım.
Not 2: İşi aldıktan sonra herhangi bir bahane ile bırakana - trade hakkımı kullanırım.
Not 3: Eğer kişiden memnun kalırsamsürekli çalışacağım ve benimle beraber 4-5 kişi daha çalışacak sizinle. Yani bir siteye üye olup girdikten sonra benle beraber 5 kişinin sitesinin linkini koysanız site başı 1.25 TL kazanmış olacaksınız.
Kesin ciddi olanlar ve işini düzgün yapacaklar yazsın lütfen sadece. İyi forumlar.