Sonuna kadar katılıyorum.
Teşekkürler. Bir de mesela bu dayıların çoğu şu an emekli ve kendi yaşıtları veya bir 10 yaş genç olanları paraya para demezken kendileri karın tokluğuna yaşıyor. Herkes ektiğini biçer, adam usta olur, hayatı boyunca eli yağ tutar kir tutar ama meyvelerini alır. Günümüzde böyle şeylere de gerek yok. Dijital esnaflık var, oturduğumuz yerden hallediyoruz. Hadi taş çatlasın e-ticaret yapalım da koli taşıyalım
Onların hepsini biliyorum da 1 sene sonra ne olucak eninde sonunda bitiyor , adam bakıyor avantaj bitti para da kazanıyor hop yurt dışı yapıyor insanları ülkende tutman gerekiyor.
Ben şu an hem şahıs şirketi olan biriyim hem de kpss'ye çalışan biriyim ama düşününce , hesap yapınca , oranlara bakınca eline geçicek paraya bakınca girişimcilik pek mantıklı olmuyor oraya para buraya para kafanı yor birsürü riske gir sonuç değmiyor kısaca.
Hocam ona bakarsanız maaşla çalışan insanlar da borç içinde yüzüyor ve bir ekstraları da yok. Yani siz, biz fazla çalışırız kazanırız ama adam hergün aynı saatte kalkacak, günü belli, saati belli ne yapabilir de para kazanabilir ekstra. Bence devlet veya otoriter bir şirket olmadığı sürece maaşlı çalışan arkadaşların durumu daha kötü.
Dediklerinize de katılmamak elde değil. Kendi işin olunca hayatının her kısmı işe dair oluyor. Yani hiçbir işin olmasa oturuyorsun bir telefon, bir mesaj. Sonuçta bu da işle alakalı olduğu için çalışmıyoruz diyemeyiz.