emred adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam shopify zaten parasını ver istediğini yap onda sıkıntı yok .
Amazonda dedigim gibi onda da sıkıntı yok binlerce olması ama ürün sayfanin linkini vermen sana zarar verir. Onun yerine storefront url yada superurl kullanılmalı. Eğer amazonda ürün satmaya niyetlenirseniz storefront url ve superurl nasıl oluşturulur gösterebilirim. Storefront url şu demek amazonda herkesin bir mağazası var onun urlsine geliyor müşteri orada zaten ürüne girmek isterse giriyor. Superurl ise amazon ürününüzün istediğiniz bir keywordde araritarak bulunmasına yarayan bir url. Örneğin siz bir termometre satıyorsunuz , kullanıcıların da sizin ürününüzü kızılötesi termometre olarak arayıp bulmasını istiyorsunuz . Bu superurl sayesinde linke tiklayan kişi amazonda kızılötesi termometre yazıp sizin ürününüzü bulmuş oluyor . Biraz karışık eğer amazonda satışa niyetlenirseniz nasıl yapılır canlı gösterebilirim
teşekkür ederim ilgi ve bilgileriniz için. şu anlık sadece öğrenme aşamasındayım. son bi sorum vardı sakıncası yoksa. kendi websitemin url sini amazon url si şeklinde oluşturma seçeneğim var mı herhangi bi sistem üzerinden? atıyorum amzn.to/31s13 linkine tıklandığında benim belirlediğim başka bi site linki açılsın istiyorum.