Merhaba arkadaşlar
Not : Konuyu tam olarak okumadan PM atanlar oluyor, dikkate almıyorum. Eğer burada yazılanları tamamen okusalardı PM atmazlardı..
Aşağıda gördüğünüz güzel kızımızın aynısından çizdirmek istiyorum. Fotoğraf boyutu daha büyük olmalı, yanına aynı şekilde alt alta gelecek şekilde a,b,c,d,e gibisinden ölçü girilmesi için alan olacak. yanına ... gelecek.
Aslında benim yapmak istediğim görsel aşağıda gibi. Aşağıda belirtilen yerleri aynısından çizip vücudun bölgelerini A,B,C,D... gibi isimlendirilmeli. Bu arada sağdaki kız gibi ilave olmayacak. Aşağıda soldaki kızımızın bilek ölçüsünü belirtmemişler burada, bilek kısmını da işaretleyip J harfini verelim. Sğ sütunda en alta K harfi ekleyip yanına Tail length yazacağız.
Çalışma bitince zeminde Europe Bridal yazan filigran olmalı. Bize özgün bir tablo olsun istiyorum.
Bu işi vereceğim arkadaştan referans vs istemiyorum. Yeter ki bana çok fazla soru sormadan kendinden bir şey katarak yapsın. Öyle yoğunum ki konuyu açarken kendimi iyi ifade edememiş olabilirim elimden geldiği gibi anlatmaya çalıştım.
İş için ödemek istediğim fiyat :
100 TL Şuan çok yoğunluğum var mesaj yazan olursa görmem. İşi almak isteyen kişi fiyatı kabul ettiyse ve istediğim işi çıkarabileceğine inanıyorsa "işi aldım" diye yorum yapıp hemen başlayabilir. İlk "işi aldım" yorumunu yapan kişi kim olursa iş onundur. Bugün akşam saatlerinde teslim ederse, görsel ile birlikte papara hesap numarasını gönderirse hemen parasını gönderirim.
Şimdiden teşekkürler.