++ Güncelleme arayan kişi ile tekrar görüştüm durumu izah ettim hissedar olarak bizim şahsımıza ait payımızı ödersek ilerde bir sorun çıkarmı diye oda siz kendi paylarınızı öderseniz biz bundan sonraki süreçte karısı ile muhtap oluruz işlemlerimizie onunla devam ederiz dedi.
Sonra şu soruyu yönelttim şimdi dedimki avukat hanım biz kendi payımızı ödediğimizde bizim tarafımızda bir problem olmayacak lakin karısının şuan tek mal varlığı rahmetliden kalan evi oda bizimle beraber paydaş şimdi biz kendimize ait borcu ödediğimizde bize bişi çıkmaz diyorsunuz dedim ama onun mal varlığına haciz koyduğunuzda yine ortak olan eve haciz olmuş oluyor dedim yine ucuz bize dokunucak dedim hayır size dokunmaz diyor ben bu işi anlıyamadım.... Sonra tamam biz kendi payımızı ödiyelim o zaman bankaya gidip felan dedim bankaya ödeyemessiniz dedi ben size iban atarım ona gönderirsiniz dedi sonra yanlış anlamayın derken eve bilyiorum kafanızdan geçiyordur *********** olmasın vs. felan dedi bu bana sonra adını soyadını söyledi bakabilrisniz dedi. ben bi teyzemle görüşiyim dedim size döncem dedim.
Teyzemle görüştüm durumu anlattım böle böle dedim iban verior ödersek bizlik bişi olmadığını söyledim. fln oda benim gibi güvenmedi ben ibana ödemem gder bankaya öderim dedi ama bilmiorum banka ile bir görüşme yapılsa sonuç alırmıyız.
Banka Tekirda/Çorlu TEB şubesi.
Arayan kişi Ordu Barosundan Avukat dosyanız bize geldi dedi. çorluda avukatmı kalmadı anlamadımki.
Biri beni aydınlatabilirmi bu paylarımızı ödediğimizde avukatın dediğine göre karısına gelen icra bizi etkilemezmi sonucta icra gelecekse yine ortak mirastaki eve icra gelicek ona gelen icra bizide etkilemezmi?
ibraname verecek mi? bunu bir öğren ve ibraname almadan sakın ödeme yapma. ibraname verirse sorun kalmaz.