* Şikayetçi olduğum üye: @burak_ft;
* Şikayetçi olma nedenim: iade yapmıyor
* İlgili Konu URL: https://www.r10.net/oyun-sunucusu/23...000465039.html * Açıklama ve Kanıtlarım:
Arkadaşla fivem paket konusunda anlaştık paketi satarken sıkıntısız oldugunu soyledı gırdık test ettık bir kac hata vardı onlar basit hatalar agırlıklarını ayarlıcam o kadar dedi sımdı paketi alırsanız ındırım saglarım diye beyan etti ve biz de paketi 200 tl karşılıgın da satın aldık ve bir adette başka bir firmadan test sunucusu satın aldık arkadaşa bilgileri teslim ettik kurulum yapsın dıye kurulumu tamamladı ve bize sunucunun kötu oldugunu duzgun calısmayacagını bazı ozellıkleri calısmaya bilir dedi ve test ettigimiz de calısmadıgını gorduk oda yenı sunucu almamız gerektıgını ozellıklerı yuzunden calısmadıgını belirtti biz de bunun uzerıne sanal dedicated server satın aldık ve kendısıne teslım ettık yeniden kurulum sagladı fakat aynı şeyler bu sunucda da calısmadı kendısıne bıldırdık halledıcem dedı bazı sıkıntıları halletti sunucuyu 24.09.2020 tarıhın de teslim ettik fakat halen sıkıntılar buglar var sunucu da cmd de hatayı goruyoruz bildiriyoruz o hata onemsız oyunu etkılmez dıyor bıze fakat oyunda hatalar mevcut iade istedigimiz de iade mumkun degil anca telafi saglarım dıyor fakat ben telafi istemiyorum paramın geri iadesini istiyorum vede negatif trade hakkımı kullanmak istiyorum.
sunucu teslim edildigi kanıtı
cmd hatası
arkadaşla dün ki konuşmamız 00:26 da yazmışım halen cevap vermemiş acık olmasına ragmen dun foruma da 03:43 de giriş yapmasına ragmen.
ödeme kanıtı